Home

Termeni si conditii

Faceti din vizita dumneavoastra in Bucuresti o experienta de neuitat. Alegeti Homz.ro! Va punem la dispozitie 3 apartamente moderne, complet echipate, ce sunt ideale atat pentru vacante cat si pentru calatorii de afaceri. Acestea ofera o panorama superba asupra centrului orasului, precum si a Casei Poporului si raului Dambovita. Apartamentele noastre se afla in cea mai inalta zona rezidentiala din Bucuresti - “Asmita Gardens”, aflata la doar 10 minute de mers cu masina de centrul vechi. Pentru ca ne pasa de sanatatea si bunastarea dumneavoastra, va oferim ca bonus doua carduri per camera, cu access la SPA, piscina acoperita, jacuzzi, hammam, sauna si sala de fitness. De asemenea, fiecare apartament beneficiaza de wi-fi gratuit, precum si de un loc de parcare in subteranul cladirii.  Lasati-va pe mana personalului nostru ospitalier si profesionist si alegeti apartamentele Homz pentru o sedere fabuloasa!

Check in si check out:
Check out: pana in ora 12:00; 
Check in: incepand cu ora 14:00.

Garantie apartament:
Va rugam ca la check-in sa furnizati un depozit in valoare de 200 EURO sau 900 de lei pentru eventualele prejudicii aduse. Va rugam de asemenea sa protejati apartamentul si tot ce se afla in el, impotriva pierderilor si distrugerilor pe toata durata sederii dumneavoastra. La finalul sejurului vom verifica starea lui, pentru a ne asigura că totul este lăsat așa cum a fost predat.

Politica de curatenie:
Personalul nostru calificat asigura curatenia apartamentelor din trei in trei zile. Lenjeria de pat si prosoapele vor fi de asemenea schimbate in acelasi interval. În eventualitatea în care veti lăsa pete permanente pe lenjeriile de pat, mobilier, podele, covoare sau pereți, vi se va retine din garantie contravaloarea pentru înlocuirea sau repararea acestora.


Asigurarea linistii:
In calitate de chirias temporar a apartamentelor noastre sunteti rugat, ca in orice alta cladire de apartamente, sa respectati vecinii, in special pe coridoare. De asemenea, va rugam sa pastrati linistea in intervalul 21:00 - 9:00. Petrecerile in apartamente sunt strict interzise.

Politica de anulare a rezervarii:
Puteti anula gratuit rezervarea dumneavoastra, cu pana la 7 zile inainte de data check-inului. In caz contrar, vi se va percepe o taxa reprezentand 100% din valoarea primei nopti de cazare.

Politica referitoare la animalele de companie:
Animalele de companie nu sunt acceptate in imobilele noastre.

Politica de oaspeti:
Puteti primi oaspeti in apartamentele noastre, atata timp cat acestia nu sunt galagiosi si nu aduc prejuicii. Totusi, trebuie sa aveti in vedere ca sunteti responsabili pentru eventualele stricaciuni cauzate de acestia.  Va rugam sa limitati numarul de oaspeti in functie de capacitatea apartamentului si confortul dumneavoastra.

Politica fumatului:
Va aducem la cunostinta ca in apartamentele noastre nu se fumeaza. Aveti la dispozitie insa balcon dotat cu masa si scaune pentru confortul dumneavoastra. In cazul in care veti fuma in apartemente, vi se va retine garantia.


Ne straduim sa creem pentru dumneavoastra o experinta exclusivista, ce reprezinta mai mult de o simpla inchiriere a unui apartament. Incercam sa va acomodam toate nevoile si va garantam confortul si relaxarea pe intreaga perioada a sejurului. 
Continuarea si rezervarea apartamentului dumneavoastra constituie acceptarea termenilor si conditiilor noastre legale.

Cu drag,

Echipa Homz.